Heureka sleduje ceny produktu ve všech obchodech. Teď ušetříte až 142 Kč.
Doporučené nabídky (1)
Nejlevnější nabídky (27)
Popis produktu
Parametry produktu
Recenze
- Lehký - netahá kapsu ani pásek
- poutko na přidělání i klipsna za pásek na jednom těle výrobku
- Použil jsem za měsíc, co ho mám, všechny funkce. Teda krom otvíráku piva. Nejvíc nuz >> kleště, šroubovák > karabina. Klip je praktický a používám většinou ten na drzeni v kapse. Většinou o noži v kapse ani nevim. Zpracování vypadá robustní, léty prověřené. Ještě si dodělám adaptér na hex bity a pribrousim T-drazkove listy na pily do držáku na bity :)
, zakoupeno v Alza.cz
, zakoupeno v AzFishing.cz
Doporučuje produkt
Jde otvírat zatím ztuha, ale to snad časem bude lepší.
Parametry produktu
Popis produktu
Leatherman SKELETOOL zaujme na první pohled. Nevšední design je propojen s účelností a díky odlehčovacím otvorům váží tento sedminástrojový multiool pouhých 142 gramů, což mu nijak neubírá na funkčnosti a extrémní odolnosti. To ocení zejména horolezci, ale i cestovatelé, kteří počítají každý gram hmotnosti navíc a potřebují se spolehnout na rychlé a kvalitní nářadí. Tělo z nerezové oceli je vyplněno hliníkovou vložkou, nůž s kombinovanou čepelí lze snadno otevřít jednou rukou. Tradiční multifunkční kleště…
Podívejte se, kde můžete produkt koupit:
Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jejich 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.
Hodnocení produktu
- Lehký - netahá kapsu ani pásek
- poutko na přidělání i klipsna za pásek na jednom těle výrobku
, zakoupeno v Alza.cz
, zakoupeno v AzFishing.cz
Doporučuje produkt
Jde otvírat zatím ztuha, ale to snad časem bude lepší.